Helpot-tuote

Yritys

 

Helpot-tuote on pyhtääläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita käsityönä Pyhtäällä. 

 

Taustalla rautainen ammattitaito, tekstiili- ja vaatetustekniikan koulutus sekä vuosien työkokemus alalta erilaisissa työtehtävissä.

 

Valmistettavien tuotteiden idea on lähtenyt liikkeelle omakohtaisesta ja läheisten tarpeesta jo muutamia vuosia sitten. Keväällä 2020 oli hyvä aika perustaa yritys. Helpot-tuote nimi syntyi ajatuksesta; Helpot tuotteet on Helpot-tuote. 

 

Tuotteet

 

Tuotteet valmistetaan laadukkaista ja kulutusta kestävistä materiaaleista, jotka ostetaan suomalaisilta yrityksiltä. Koska suomalaisen yrittäjyyden tukeminen on tärkeää.  

 

Myytävät tuotteet ovat pääsääntöisesti diabetesvälineiden säilytykseen ja heti varastosta saatavia. Myös muita tuotteita saattaa olla hetkellisesti saatavilla, mikäli inspiraatio yllättää ja aika antaa myöten. Helpot-tuote haluaa tarjota hyvän asiakaspalvelun ja pyrkiä postittamaan tilaukset seuraavana päivänä siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillä.

 

Mikäli jostakin tuotteesta ei ole esim. haluamaasi kokoa tai haluaisit tuotteen vaikkapa hieman erimallisena, niin toiveesi pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Palvelut

Valmiiden tuotteiden lisäksi  saatavilla korjausompelua mm. lyhennykset ja vetoketjunvaihdot. Sisustusompelua mm. verhojen reunakäänteet, tyynynpäälliset, pienimuotoiset verhoilut. 

 

Ota yhteyttä

 

Aina on mahdollisuus kehittyä ja siksi voitkin lähettää ideoita ja toiveita sähköpostiin info@helpot-tuote.fi

 

Tai haluaisitko Helpot-tuotteita myytäväksi myymälääsi tai nettikauppaasi? Sekin onnistuu! Ota rohkeasti yhteyttä s-postilla info@helpot-tuote.fi tai soittamalla numeroon 04578319559.

 

Helpot-tuote nettikauppa löytyy osoitteesta helpot-tuote.mycashflow.fi, joka palvelee ympärivuorokauden. Käyhän tutustumassa.

 

Seuraa

 

Helpot-tuote Facebookissa ja Instagramissa @helpottuote. Näet sieltä helpoiten mm. uudet tuotteet ja kuosit.